AGENDA ONLINE LIFESTREAMS

Ik geef nu op 2 manieren online les: via Zoom.us en via YouTube
  • Er is een online les via Zoom.us voor de mensen met een leskaart van Chicaro. Dat zijn lessen voor de betreffende reguliere lesgroepen. Het zijn lessen waarbij ik iedereen kan zien en het benadert het meeste de reguliere les in de lesruimte. Het geeft ook de mensen uit de lesgroepen de kans om elkaar weer te ontmoeten en even bij te praten. Daar is zeker na de les even gelegenheid voor. Je moet je registreren voor een bepaalde les.
    Elke les kost 1/2 vakje op de leskaart. Dus je doet voor half geld mee aan de les. Ook hier kan je je voor opgeven als je nog geen lessen volgde. Je maakt een keuze aan welke les je wil deelnemen. Je kan dan een leskaart nemen of je kan per keer €6,00 betalen, voorafgaande aan de les. Dat kan met een Tikkie.
  • Lifestream lessen via YouTube, dan kan ik de deelnemers niet zien, maar wel hoeveel er meedoen. Vooral voor de lesgroepen die ik bij Yoga-Touch les geef volgen op deze manier de lessen. Ze hebben een tijdelijk abonnement, daarvoor betaal je maandelijks €25,00. Je ontvangt vlak voor de les een link, waarmee je aan de les kan meedoen. Je kan je opgeven als je zo'n tijdelijk abonnement wil.
 
OVERZICHT WEEKPROGRAMMA VAN DE ONLINE LESSEN:

 DAG  TIJD  SOORT LES  LOCATIE
 Maandag  20:00 - 21:00  Combinatie yoga/meditatie/pilates/qigong, als er geen buitenles is  Zoom.us 
 Dinsdag  09:30 - 10:30  (Chi Neng) Qigong, als er geen buitenles is   Zoom.us
 Woensdag
 19:30 - 20:30  Combinatie yoga/meditatie/pilates/qigong, als er geen buitenles is  Zoom.us